About Services
Of het nog maar de eerste keer is dat u voor een kleurbehandeling gaat, of als u zin heeft in het hebben van een gewaagde nieuwe fashion look, het bezoeken van een REDKEN Salon biedt u altijd de kans om te profiteren van de expertise van uw stylist. Het hebben van een consultatie met uw REDKEN Stylist voor het bespreken van uw ideeën en inspiratie, de behoeften van uw haar, en uw gewenste kleurresultaat is een waardevol gesprek dat het verschil kan uitmaken tussen een dagelijkse haarkleur en een buitengewone haarkleur.

Krijg de look die u wilt

Of u een foto meeneemt of al een bepaald doel voor ogen heeft, uw REDKEN Stylist kan u helpen de gewenste look te krijgen op een manier die bij ú past. Bent u op zoek naar de nieuwste runway styles? Dan bent u op het juiste adres! REDKEN houdt uw stylist en u beide altijd op de hoogte van de hottest trends. Om een inspirerende runway look te krijgen, bezoek de  Trends and Inspiration  sectie en ga naar uw REDKEN stylist!

Customization

Elke keer dat u een REDKEN stylist bezoekt, worden uw sessies persoonlijk aan u aangepast. Of u voor het eerst een kleurbehandeling wilt krijgen, een nieuwe look wilt proberen, of gewoon voor uw reguliere onderhoud komt, uw stylist zal uw  bezoek aanpassen aan uw unieke persoonlijke behoeften. Met elke haarkleuring, textuur of REDKEN Chemistry service zal uw REDKEN stylist geavanceerde toepassingstechnieken gebruiken om u looks te geven die nergens anders verkrijgbaar zijn.

Krijg expert advies

Was u al op de hoogte van alle opleidingsmogelijkheden voor stylisten - zelfs nadat zij van de kappersschool af komen? REDKEN stylisten krijgen niet alleen jaren ervaring achter de kappersstoel, maar zij volgen ook REDKEN trainingen om hun skills en kennis van hair design en haarkleuringen te verbeteren gedurende hun hele carrière.

Ontwikkel een relatie

Net als het bezoeken van een reguliere arts voor uw gezondheid, kan het leren kennen van uw REDKEN stylist zeer gunstig zijn voor de gezondheid van uw haar. Bezoek uw salon regelmatig, zodat uw stylist u, uw haar, en uw style kan leren kennen.

Verwen uzelf

Zin in een uitstapje? Neem wat tijd voor uzelf en ga naar uw REDKEN salon. Vind een Redken Salon  bij u in de buurt, zodat u kunt genieten van professionele behandelingen en de luxe ervaring die u verdient.