Redken | Connect with us

girl

In 1960 richtte de jonge actrice Paula Kent Redken Laboratories op. Aan het eind van de jaren vijftig was mode vervaagd en gecremeerd, goud Paula heeft heel fijn haar en een gevoelige huid. Op de Hollywood-plateaus heeft ze voortdurend allergische reacties op de producten die worden gebruikt door stylisten en make-upartiesten. Hoewel ze verschillende dermatologen en kappers heeft geraadpleegd om een oplossing voor haar problemen te vinden, heeft niemand haar de wetenschappelijke basis kunnen uitleggen waarop de formuleringen van de gebruikte producten zijn gebaseerd.

Paula realiseert zich dan dat ze miljoenen mensen kan helpen op zoek naar haarproducten die zowel zacht als ultra-effectief zijn en dat het essentieel is dat professionele kapper de chemische structuur van haar en huid perfect kent, de componenten van de producten en hun rol bij het verkrijgen van mooi gezond haar.

Met een zegel van $ 3.000 voor het adverteren van een bier, creëren Paula Kent en haar kapper Jheri Redding (van daar de naam “REDKEN”) het bedrijf rond drie producten en een educatief programma voor kappers. De nieuwe formules zijn gebaseerd op drie principes: een technologie op basis van eiwitten (omdat het haar voornamelijk bestaat uit eiwitten) Een zure pH tussen 4,5 en 5,5 in perfecte complementariteit met de natuurlijke pH van het haar en de huid. De producten worden aanbevolen door geaccrediteerde schoonheidsspecialisten en alleen aangeboden op beurzen.

Dit is hoe Paula Kent een revolutie teweegbrengt in de professionele kappersbranche, voor zowel kappers als klanten. Haar avant-gardistische geest blijft tijdloos, evenals de druk die ze nog heeft, die tot op de dag van vandaag perfect het merk vertegenwoordigt.

LEARN BETTER, EARN BETTER, LIVE BETTER!

Redken is meer dan een merk.

MEER WETEN? NEEM DAN NU CONTACT MET ONS OP.

Vul het contactformulier in en get in touch binnen 24 uur.
NEEM CONTACT OP